South Pole Suomi


Me South Polella olemme sitoutuneet valtavirtaistamaan aitoja ja mitattavia ilmastotekoja planeettamme ja yhteiskuntamme hyvinvoinnin vuoksi.


South Pole auttaa yrityksiä, finanssialaa sekä julkista sektoria yli 20 maassa kestävään kehitykseen liittyvässä arvonluonnissa ja riskien hallinnassa, yhteiskuntien siirtyessä kohti kestävää ja hiilineutraalia taloutta. Mahdollistamme vaikuttavia ilmastotoimia yhteistyössä sekä YK:n että maailman johtavien brändien ja rahoituslaitosten kanssa.

Ilmasto- ja energiaratkaisuja suomalaisille yrityksille ja organisaatiolle

South Polen asiantuntijoilla on hyvä ymmärrys sekä pohjoismaisen markkinan erityispiirteistä, että globaalien toimijoiden kohtaamista vaatimuksista. Autamme asiakkaitamme aina päästölaskelmista ja tavoitteiden asettamisesta vähennystrategioiden kehittämiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen. Autamme yrityksiä ilmastoon liittyvien riskien ja mahdollisuuksien kartoittamisessa sekä hankintaketjujen ilmastovaikutusten vähentämisessä. South Pole on maailman johtava päästökompensaatiohankkeiden tuottaja ja tarjoaja, ja erikoistunut luontopohjaisiin ilmastoratkaisuihin.

Lue lisää palveluistamme alla.

Tuemme sekä aloittelijoita että edelläkävijöitä matkallaan ilmastojohtajuuteen

  • Kuluttajien ja työntekijöiden odotukset yritysten ilmastotyölle ovat kasvaneet räjähdysmäisesti. Samalla sijoittajat vaativat yhä tarkempaa tietoa yritysten valmiuksista vastata ilmastokriisiin.
  • South Pole tukee yrityksiä ja organisaatioita jokaisella askeleellaan matkallaan kohti ilmastojohtajuutta - aina ilmastovaikutusten, riskien ja mahdollisuuksien ymmärtämisestä tavoitteiden asettamiseen ja korkealaatuisten ratkaisujen toimeenpanemiseen.
  • Ilmastojohtajuuteen kuuluu myös avoimuus; viestinnällä omasta menestyksestä kannustetaan muita pelureita kunnianhimoisiin ilmastotoimiin. Me autamme yrityksiä osallistamaan asiakkaitaan, työntekijöitään sekä muita sidosryhmiään ilmastotavoitteidensa saavuttamiseksi.

Lisätietoa yhteisistä mahdollisuuksista:

Ilmastoneutraalius, päästökompensaatio ja ilmastonsuojeluhankkeet

Teemme ylpeästi yhteistyötä seuraavien toimijoiden kanssa:

Puhu meille tänään

Anna Lemström

Bussines Development Manager

Blogiviestit ja media

Lisätietoja aiheesta South Pole


Kariba metsiensuojeluhanke Zimbabwessa


Mitä päästökompensaatio käytännössä tarkoittaa?


The path to Net Zero: what does this mean for business?

Forest Global Climate Action

Green gold: forests and global climate action

Ole yhteydessä Suomen yksikköömme

Helsinki
Spaces coworking -tila
Bulevardi 21, sisäänkäynti Albertinkatu 25,
00180 Helsinki

Tack för ditt intresse!

Fyll i dina uppgifter nedan för att få åtkomst till filen.

We have the answer to your sustainability challenges and would love to share our expertise with you.

Subscribe below to find out more!

Contact John Doe