Contact us
Klimaet er i forandring - er du?


Din klimarejse starter her.


Kontakt South Pole Danmark

Vi hjælper virksomheder og organisationer med at nå deres klimamål

Som en af verdens ledende klimarådgivere og løsningsleverandører, tilbyder vi alt fra måling og analyse af klimaaftryk til strategisk rådgivning og implementering.

Vores globale team af 500+ klimaeksperter besidder dyb ekspertise i innovative klimaløsninger og branchespecifik services med alt fra at sætte science-based klimamål, Net Zero-strategier og reduktionsstier mod klimaneutralitet til investeringer i vedvarende energi, bæredygtig finansiering og klimakompensering.

Vi tilbyder

Klimarådgivning

Baseret samarbejder med over 1.000 virksomheder gennem 15 år, tilbyder vi brancheførende klimarådgivning og værktøjer

Vedvarende Energi

Vedvarende energi er en forudsætning for at opnå et bæredygtigt samfund og er et vigtigt skridt på klimarejsen for mange virksomheder. Der findes flere muligheder og veje for virksomheder at nå sine mål indenfor vedvarende energi. Vi hjælper med at finde den rigtige for jer.

Klimakompensation

Klimakompensation er et effektivt værktøj til at adressere en virksomheds historiske emissioner. Som en førende aktør inden for klimakompensation mobiliserer South Pole finansiering mod klimaprojekter af højest kvalitet i udviklingslandene, hvilket fører til bæredygtighedsgevinster som rækker længere end udelukkende klimafordele.

South Poles klimaprojekt

South Pole er den eneste virksomhed på det nordiske marked, der udvikler egne projekter til frivillig klimakompensation. Med over 700 projekter i vores portefølje og flere, der løbende udvikles, tilbyder vi markedets bredeste produktportefølje. Hvert projekt er nøje udvalgt og evalueret for at sikre den størst mulige klimafordel og bidrage til FN's 17 globale bæredygtighedsmål.


Vi samarbejder med Skandinaviens og verdens ledende virksomheder og organisationer

Mød vores nordiske hold

Vi er videnspartner for internationalt anerkendte brancheorganisationer indenfor klimarapportering og -certificering

The path to Net Zero: what does this mean for business?

How should the private sector step up climate action?

Climate toolbox: Offsets are one element of corporate climate action

Kontakt os

Bahnhof Workspace
Allerød Stationsvej 4
3450 Lillerød
Danmark
Phone: +45 22 44 26 72

Available Languages