Contact us
Klimaet endrer seg -
Gjør du?


Klimareisen starter her.


Kontakt South Pole Norge

Vi hjelper organisasjoner og merkevarer med å nå sine klimamål.

Vi tilbyr alt fra analyser og måling av klimafotavtrykk til strategisk rådgivning og implementering. Vårt team av klimaeksperter tilbyr innovative løsninger og bransjespesifikke tjenester, fra Net Zero-strategier, Science Based Targets og reisen mot klimanøytralitet, til investeringer i fornybar energi, bærekraftig finansiering og klimakompensasjon/CO2-kvoter.

Våre tjenester

Rådgivning innen bærekraft

Vi tilbyr bransjeledende klimatjenester og verktøy, fra klimaberegninger og klimarapportering til strategisk rådgivning og implementering. Vi jobber med etablerte standarder og platformer som ISO, Science-Based Targets Initiative og Carbon Disclosure Project.

Les mer her

Klimakompensasjon/CO2-kvoter

Klimakompensasjon/CO2-kvoter er et effektivt verktøy for å håndtere selskapenes utslipp. Som en ledende aktør innen klimakompensasjon/CO2-kvoter gjør South Pole det mulig å finansiere klimatiltak i høykvalitets-prosjekter i utviklingsland, noe som gir bærekraftsfordeler langt utover klimaeffekten.

Les mer her

Fornybar energi

Overgang til fornybar energi er en forutsetning for å oppnå et fossilfritt samfunn og er et kritisk grep for mange selskaper. Uansett hvor din organisasjon eller merkevare er i klimareisen, kan vi hjelpe med å nå deres mål.

Les mer her

South Pole sine klimaprosjekter

South Pole er eneste selskap i det nordiske markedet som utvikler egne prosjekter for frivillig klimakompensasjon/CO2-kvoter. Vi har over 700 prosjekter som alle bidrar innen bærekraft, og stadig utvikles nye prosjekter innen bl.a. skogplanting og -forvaltning, energieffektivisering, fornybar energi, karbonfangst og lagring. Hvert eneste prosjekt er nøye utvalgt og evaluert for å sikre størst mulig fordel for klimaet og i tillegg bidra til FNs 17 globale bærekraftsmål.


Vi samarbeider med ledende organisasjoner og merkevarer over hele verden.

Vi er partnere i de fleste internasjonalt anerkjente bransjeorganisasjoner for rapportering og sertifisering

Artikler og media

Flere nyheter og arrangementer.

The path to Net Zero: what does this mean for business?

How should the private sector step up climate action?

Climate toolbox: Offsets are one element of corporate climate action

Kontakt oss

KG10
Kungsgatan 8
111 43 Stockholm
Sweden
Phone: +46 8 410 458 80

Available Languages