Melden Sie sich
Klimaet endrer seg -
Gjør du?


Klimareisen starter her.


Vi hjelper organisasjoner og merkevarer med å nå sine klimamål.

Vi tilbyr alt fra analyser og måling av klimafotavtrykk til strategisk rådgivning og implementering. Vårt team av klimaeksperter tilbyr innovative løsninger og bransjespesifikke tjenester, fra Net Zero-strategier, Science Based Targets og reisen mot klimanøytralitet, til investeringer i fornybar energi, bærekraftig finansiering og klimakompensasjon/CO2-kvoter.

Våre tjenester

Rådgivning innen bærekraft

Vi tilbyr bransjeledende klimatjenester og verktøy, fra klimaberegninger og klimarapportering til strategisk rådgivning og implementering. Vi jobber med etablerte standarder og platformer som ISO, Science-Based Targets Initiative og Carbon Disclosure Project.

Les mer her

Klimakompensasjon/CO2-kvoter

Klimakompensasjon/CO2-kvoter er et effektivt verktøy for å håndtere selskapenes utslipp. Som en ledende aktør innen klimakompensasjon/CO2-kvoter gjør South Pole det mulig å finansiere klimatiltak i høykvalitets-prosjekter i utviklingsland, noe som gir bærekraftsfordeler langt utover klimaeffekten.

Les mer her

Fornybar energi

Overgang til fornybar energi er en forutsetning for å oppnå et fossilfritt samfunn og er et kritisk grep for mange selskaper. Uansett hvor din organisasjon eller merkevare er i klimareisen, kan vi hjelpe med å nå deres mål.

Les mer her

South Pole sine klimaprosjekter

South Pole er eneste selskap i det nordiske markedet som utvikler egne prosjekter for frivillig klimakompensasjon/CO2-kvoter. Vi har over 700 prosjekter som alle bidrar innen bærekraft, og stadig utvikles nye prosjekter innen bl.a. skogplanting og -forvaltning, energieffektivisering, fornybar energi, karbonfangst og lagring. Hvert eneste prosjekt er nøye utvalgt og evaluert for å sikre størst mulig fordel for klimaet og i tillegg bidra til FNs 17 globale bærekraftsmål.


Vi samarbeider med ledende organisasjoner og merkevarer over hele verden.

Møt teamet

Vi er partnere i de fleste internasjonalt anerkjente bransjeorganisasjoner for rapportering og sertifisering

Artikler og media

Flere nyheter og arrangementer.

The path to Net Zero: what does this mean for business?

How should the private sector step up climate action?

Climate toolbox: Offsets are one element of corporate climate action

Kontakt oss

TBD

Vielen Dank für Ihr Interesse

Bitte geben Sie unten Ihre Daten ein, um Zugang zur Datei zu erhalten.

We have the answer to your sustainability challenges and would love to share our expertise with you.

Subscribe below to find out more!

Kontaktieren Sie